7 липня — День працівника природно-заповідної справи

ШАНОВНІ ДРУЗІ ТА КОЛЕГИ!

Колектив РЛП «Краматорський» щиро вітає Вас з професійним святом – Днем працівника природно-заповідної справи, який відзначається 7 липня! Ця дата обрана невипадково, адже цей день асоціюється зі святом Івана Купала, присвяченим загадковим і чудодійним силам природи, які випробовують та нагороджують нас кожного дня.

Від зусиль тих, хто обрав для себе природоохоронну справу, залежать збереження та відновлення природних багатств Донеччини і України – лісів, ланів, лук, водних артерій, сухих пісків та чорноземів, величних скель. Саме ми з Вами захищаємо тваринний та рослинний світи від впливу безлічі несприятливих чинників, зберігаючи те, без чого людина не зможе вижити, навіть якщо опанує найдосконалішими технологіями. Кожен з нас вкладає в природоохоронну справу не тільки щоденну працю, а й душу, бо неможливо опікуватися природою, якщо це не є сенсом життя.

Ми дякуємо кожному причетному до природно-заповідної справи. Зичимо успіхів, наснаги, добробуту, здоров’я та щастя Вашим сім’ям, нових разючих перемог та визнання! Зі Святом!!!