Взяли участь у культурно-пізнавальному інформаційному заході для туристичних операторів і представників ЗМІ «Туристичне Приазов`я»

Фахівці РЛП «Краматорський» взяли участь у культурно-пізнавальному інформаційному заході для туристичних операторів і представників ЗМІ «Туристичне Приазов`я». Захід організований ГО «МОЛОДА БАРВИСТА УКРАЇНА» в рамках виконання грантового проекту, що реалізується в межах проекту Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу з метою сприяння розвитку внутрішнього туризму України, створення нових маршрутів та турів Донеччиною, задля збільшення туристичного потоку.

Під час подорожі відвідали перлини півдня Донецької області – національний природний парк «Меотида» та відділ Українського степового заповідника НАН України «Кам’яні могили», отримали змогу поспілкуватися з колегами із «Форест парку» та зустрітися з нашими добрими друзями і справжніми професіоналами своєї справи – співробітниками Великоанадольського музею лісу.

Приємною несподіванкою стало відвідування Білосарайського маяку – неймовірно красивої споруди висотою понад 23 метри, збудованої у 1835 році. Урзуф зустрів нас безліччю неймовірних історій про минуле міста та розкішним грецьким парком. Не менш цікавими локаціями здивував Маріуполь після масштабної реконструкції. Арт-музей просто неба на площі Свободи, оновлений пірс, культурно-туристичний центр «Вежа», пішохідний арочний фонтан, визнаний найбільшим пішохідним, кольородинамічним фонтаном в Україні, вражають.

Дводенна програма була дуже цікавою і насиченою. Дякуємо організаторам за запрошення та чекаємо у гості.