Науково-практична конференції «Роль унікальних природних територій та об’єктів для краєзнавчих, наукових та творчих пішохідних екскурсій по Північному Приазов`ю на прикладі району заповідника «Кам`яні Могили»

Співробітники науково-дослідного відділу РЛП «Краматорський», сумісно з фахівцями Департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації 9 жовтня прийняли участь у науково-практичній конференції «Роль унікальних природних територій та об’єктів для краєзнавчих, наукових та творчих пішохідних екскурсій по Північному Приазов`ю на прикладі району заповідника «Кам`яні Могили».
Захід пройшов на базі відділення Українського степового природного заповіднику «Кам`яні Могили». Ми прослухали виступи учасників конференції на різноманітні, актуальні за тематикою заходу, взяли участь в обговоренні проблемних питань. Також співробітники заповідника провели пізнавальну екскурсію в околицях території. Нам випала можливість ближче познайомитися з місцевою заповідною флорою і фауною. Не зважаючи на осінній період, були зроблені цікаві знахідки.