ХХ Міжнародна виставка «ТурЕКСПО-2019» у Львові: день перший

30 жовтня – 1 листопада у Львові проходила ХХ Міжнародна виставка «ТурЕКСПО-2019». Представники РЛП «Краматорський» отримали змогу взяти участь у цьому заході, розповісти та наочно продемонструвати можливості та досягнення Парку в гагузі надання рекреаційних послуг.

Програма виставки була насиченою та цікавою: учасники зі всієї України та ближнього зарубіжжя презентували свої надбання у туристичній галузі. Слід зауважити, що Донеччина викликала неабияку зацікавленість, перш за все, тому що певний час напрацювання регіону не були представлені на українському туристичному ринку з певних причин.

Під час перебування на виставці ми намагалися росповісти якомога більшому колу зацікавлених осіб про гідні уваги місця Донецького краю, його природні та історичні пам’ятки, культурні надбання, об’єкти природно-заповідного фонду, які варто відвідати навіть досвідченому туристу. І, звичайно, висвітлювали природоохоронну діяльність Парку, яка є головною задачею співробітників будь-якої установи ПЗФ.

Ми впевнені, що участь у подібних заходах сприяє підвищенню іміджу Донецької області. У нас є, що показати, чим здивувати та привабити. І ми повинні донести цю інформацію до всієї країни.

Пропонуємо до вашої уваги фотозвіт з першого дня виставки.