«Візит-Центр» РЛП «Краматорський» став майданчиком для проведення одного з заходів Донецького обласного етнокраєзнавчого фестивалю «Люби і знай свій рідний край»

«Візит-Центр» регіонального ландшафтного парку «Краматорський» став майданчиком для проведення одного з заходів Донецького обласного етнокраєзнавчого фестивалю «Люби і знай свій рідний край», який пройшов у м. Краматорськ. Для переможців різних секцій Фестивалю з Краматорська, Лимана, Мирнограда, Балбасовки, Авдіївки, Мар’янки, Костянтинівки, Торецька, Миколаївської громади, Добропілля, Нью-Йорка та інших міст області співробітники Парку підготували низку цікавих екскурсій територією, пізнавальних лекцій та насичену ігрову програму.

Фестиваль «Люби і знай свій рідний край» відбувся у рамках реалізації Міжвідомчої регіональної програми «Екологічна просвіта та інформування для сталого розвитку Донеччини на 2020-2025 роки» Донецької обласної державної адміністрації. Партнером фестивалю є Всеукраїнська екологічна ліга.

У Фестивалі цього року взяли участь понад 400 дітей – учні загальноосвітніх закладів освіти, вихованці гуртків Донецького обласного еколого-натуралістичного центру. Усі роботи учасників розміщені у електронному каталозі фестивалю та на сайті Департаменту екології та природних ресурсів Донецької ОДА (докладніше: https://ecoprosvita.org.ua/diialnist/festyval ).