Взяли участь в екологічному івенті у форматі ЕКОтолоки «ЧистоТАК!»

17 вересня 2021 року представники регіонального ландшафтного парку «Краматорський» взяли участь в екологічному івенті у форматі ЕКОтолоки «ЧистоТАК!», присвяченому до Міжнародного дня чистих берегів (International Clean Beach Day), Всесвітнього дня прибирання (World Cleanup Day), а також визначної для нашого регіону події – 15-річчя Дня Сіверського Дінця. Організували захід Сіверсько-Донецьке басейнове управління водних ресурсів та громадська організація  «Сіверський Донець – відродження».

Під час ЕКОтолоки взяли участь у прибиранні сміття на березі р. Казенний Торець в районі автомобільного мосту у м. Слов’янськ, розповіли учасникам про діяльність РЛП «Краматорський», а також провели еколого-пізнавальну вікторину. Біле, Червоне, Жовте, чорне – що це? Як називається територія, де у первинному стані зберігається весь її природний комплекс? Яка істота є міжнародним символом захисту тварин?.. На ці та безліч інших питань намагались знайти відповідь її учасники. А найактивніші отримали цікаві призи!

Дякуємо організаторам за можливість нагадати широким ланкам громадськості про необхідність збереження природи Донеччини та зустрітися з однодумцями. Щиро вітаємо наших друзів — Сіверсько-Донецьке басейнове управління водних ресурсів з 15 річницею ЕКОфестивалю «День Сіверського Дінця»!