Взяли участь у тренінгу-воркшопі «Творення миру через мистецтво»

Представники регіонального ландшафтного парку «Краматорський взяли участь у тренінгу-воркшопі «Творення миру через мистецтво», який пройшов 2-5 вересня у місті Бердянськ. Протягом чотирьох яскравих та продуктивних днів учасники отримали декілька гігабайт корисної інформації, засвоїли низку практичних навичок щодо створення соціально значущих мистецьких продуктів та медіа-презентацій, спробували себе у ролі актора і режисера, занурились у сутність поняття «конфлікт» та пошук ефективних шляхів вирішення гострих ситуацій.

Дякуємо учасникам, тренерам та організаторам за плідну співпрацю та можливість забрати з собою знання і навички, які обов’язково будуть включені в роботу установи. До речі, вже незабаром учасники еко-квестів від відділу рекреації та екологічної освіти Парку зможуть спробувати щось новеньке та вельми цікаве!

Тренінг-воркшоп «Творення миру через мистецтво»Захід проводиться у рамках проекту «Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні – Крок вперед», який реалізує ГО «РЕОМ» за фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (IFA) з використанням ресурсів Міністерства Закордонних Справ Німеччини.