Взяли участь в регіональному скаутському заході для молодших скаутів «Поклик степу-2021»

Сьогодні до РЛП «Краматорський» завітали учасники регіонального скаутського заходу для молодших скаутів «Поклик степу-2021». На території України він проходить вже 24 роки поспіль. Цього разу майданчиком для розміщення учасників стала територія поблизу водойми на межі ділянки Парку «Білокузьминівська».

Співробітники РЛП «Краматорський» зустріли гостей. Познайомили з особливостями рослинного та тваринного світів цього куточка Донеччини. Разом пройшли екологічної стежкою «Шлях сарматів», підкоривши величні крейдяні скелі віком понад 90 мільйонів років. Сподіваємося, наші юні гості відкрили для себе багато нового та цікавого. І завжди будемо раді розповісти та показати ще більше!

Захід організований Національною Організацією Скаутів України за підтримки Управляння сім’ї, молоді та масових заходів з національно-патріотичного виховання Донецької обласної адміністрації, Скаутського формування ВМГО «НОСУ» з м. Покровська, органів місцевого самоврядування, громадськості та благодійних організацій.