Взяли участь у п’ятому Форумі Добрих Справ

30 липня представники регіонального ландшафтного парку «Краматорський взяли участь у п’ятому Форумі Добрих Справ, організованому інститутом розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр за підтримки Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Краматорської міської ради та «Банку Альянс». Вперше платформою для проведення заходу стала не столиця країни, а одне з найбільших промислових міст Сходу – Краматорськ.

Учасниками Форуму стали представники міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, військово-цивільних адміністрацій, органів місцевого самоврядування та комунальних установ, волонтерських та благодійних організацій, військовослужбовці та поліцейські, меценати, бізнесмени, активісти численних громадських організацій, які беруть активну участь у розвитку громадянського суспільства.

Голова наглядової ради Інституту розвитку громадянського суспільства ім. Голди Меїр Олександр Сосис у звернені до учасників форуму наголосив, що головною метою щорічного заходу є обмін досвідом між людьми, що роблять добрі справи у різних куточках України, пошук шляхів одержання підтримки для реалізації корисних ініціатив, а також інформування всіх зацікавлених ланок населення про діяльність та досягнення, набуті в тій чи іншій галузі.

Дякуємо організаторам за запрошення та можливість розповісти про досягнення РЛП «Краматорський» у сферах природоохоронної справи, екологічної просвіти та науково-дослідної діяльності.