Взяли участь в онлайн частині семінару щодо впровадження системи роздільного збирання побутових відходів на позакласних виховних заходах у закладах освіти

5 листопада фахівці відділу рекреації та екологічної освіти «РЛП «Краматорський» взяли участь в онлайн частині семінару щодо впровадження системи роздільного збирання побутових відходів на позакласних виховних заходах у закладах освіти.

Серед учасників були присутні педагоги загальноосвітніх навчальних закладів, керівники натуралістичних гуртків закладів позашкільної освіти, представники громадськості, науковці, експерти в зазначеній галузі з різних куточків України.

Під час семінару познайомились з практичними кейсами щодо впровадження системи роздільного збирання побутових відходів в освітніх установах Донецької області, правовими засадами поводження з відходами в Україні, розглянули методологічні підходи до впровадження системи збирання побутових відходів в практику роботи ЗЗСО регіону. Цікавими біли виступи учасників щодо пріоритетних форм виховної роботи та інтерактивних технологій в екологічному вихованні молодого покоління.

Семінар організований в межах реалізації міжвідомчої регіональної програми «Екологічна просвіта та інформування для сталого розвитку Донеччини на 2020-2025 роки» за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища. Захід відбувався у форматі онлайн та офлайн із дотриманням протиепідемічних вимог.