VІ засідання Комітету з підприємництва у сфері туризму, курортно-рекреаційної, ресторанної та готельної діяльності Донецької торгово-промислової палати

29 жовтня фахівці РЛП «Краматорський» взяли участь у VІ засіданні Комітету з підприємництва у сфері туризму, курортно-рекреаційної, ресторанної та готельної діяльності Донецької торгово-промислової палати. Місцем зустрічі учасників стала online-платформа ZOOM.

Під час засідання в. о. начальника управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації Аліна Певна ознайомила учасників із Заходами «Програми розвитку культури і туризму Донецької області на 2021-2023 роки».

Заступник голови Комітету з підприємництва в сфері туризму, курортно-рекреаційної, ресторанної та готельної діяльності Донецької ТПП Яна Синиця розповіла про стан втілення Проєкту «Шлях позначений сіллю».

Доповідь про діяльність Асоціації «Гостинна Індустрія Донеччини плюс» зробила  зав. відділом краєзнавства та туризму Донецького обласного навчально-методичного центру культури, голова Комітету з підприємництва в сфері туризму, курортно-рекреаційної, ресторанної та готельної діяльності Донецької ТПП.

Також підіймалися питання розвитку туристичного кластеру Донеччини,  інвентаризації туристичних об`єктів. Неабияку зацікавість в учасників викликав виступ  спеціалістки з розвитку бізнесу Програми ООН в Україні Ольги Логвін  про діяльність програми відновлення та розбудови миру ООН в сфері економічного розвитку Донецького регіону.