РЛП «Краматорський» відвідав голова Торгово-промислової Палати України

Туристичний потенціал Донеччини безмежний. Але, на жаль, протягом років інформація про природні та інфраструктурні об’єкти нашого краю недостатьно поширювалась не тільки в інших регіонах країни, а й всередині області. Тож для багатьох наших співвітчизників символами Донбасу залишаются металургійна промисловість, шахти та терикони. Між тим в нас безліч дивовижних куточків природи, котрі варто відвідати навіть досвідченому мандрівнику. Мальовничі скелі, ліси, лани, зелені садиби та крафтові виробництва, унікальні природно-заповідні ділянки – все це треба побачити на власні очі, щоб оцінити справжню красу Донецького краю.

Цього тижня почесними гостями нашого Парку стали Президент Торгово-Промислової Палати України та Почесний Консул України у Франції Геннадий Чижиков (Gennadiy Chizhikov) та завідувач відділу краєзнавства та туризму Донецького обласного навчально-методичного центру культури, голова Комітету з підприємництва у сфері туризму, курортно-рекреаційної, ресторанної та готельної діяльності Донецької торгово-промислової палати Валентина Лимаренко. Фахівці РЛП «Краматорський» презентували можливості «Візит-Центру» Парку та провели екскурсію ділянкою № 4 «Білокузьминівська». Сподіваємося, нам вдалося довести, що Донеччина – перспективний для туризму регіон, і з часом в цьому переконається вся Україна.

Також висловлюємо подяку Андрію Кравченко та Торській Сироварні, які на зустрічі представили підприємців Донеччини, за професійно проведену дегустацію крафтового сиру, виробленого в регіоні.