РЛП «Краматорський» взяв участь у церемонії оголошення переможців та номінантів відкритого молодіжного фестивалю соціальної реклами

РЛП «Краматорський» взяв участь у церемонії оголошення переможців та номінантів відкритого молодіжного фестивалю соціальної реклами. Зважаючи на епідеміологічну ситуацію, цього року захід пройшов за відсутністю дітей. Подарунки вони отримають згодом.

Відкритий молодіжний фестиваль соціальної реклами проводиться п’ятий рік поспіль, і наразі зібрав молодь з Мангушського, Покровського, Слов’янського, Костянтинівського районів, міст Селидове, Українськ, Краматорськ, Слов’янськ, Костянтинівка, Сіверськ та Лиман.


На розсуд журі біли представлені ролики, які розповідають про соціальні проблеми нашого суспільства – булінг, залежність від сучасних гаджетів та інтернету, мову, плітки, і звичайно, забруднення природи.


Представники РЛП «Краматорський» оголосили переможців у номінаціях «За кращу анімацію» та «За чисте повітря». Творчі групи Української загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12 та Краматорської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 30 отримали поліграфічну та сувенірну продукцію Парку, присвячену екологічній тематиці.