РЛП «Краматорський» взяв участь у фінальних консультаціях та обговоренні міжвідомчої регіональної програми «Екологічна просвіта та інформування для сталого розвитку Донеччини на 2020-2025 роки»

РЛП «Краматорський» взяв участь у фінальних консультаціях та обговоренні міжвідомчої регіональної програми «Екологічна просвіта та інформування для сталого розвитку Донеччини на 2020-2025 роки», ініційованою Донецькою обласною державною адміністрацією, департаментом екології та природних ресурсів Донецької обласної державної адміністрації за участі департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації, Донецького обласного інституту післядипломної екологічної освіти, громадської організації «Всеукраїнська екологічна ліга». Також свою позицію щодо пунктів програми отримали змогу висловити представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій, навчальних закладів області тощо.

Зазначена Програма спрямована на розбудову у Донецькій області екологічно орієнтованого суспільства із залученням всіх верств населення з урахуванням європейських вимог і стандартів. Протягом 2020-2025 років Програма передбачає послідовну роботу по чотирьох напрямках: «Інформування про стан довкілля та популяризація екологічних цінностей», «Просвітницька діяльність», «Науково-методичне забезпечення», «Партнерство та координація». Представники РЛП «Краматорський» ознайомилися з пунктами Програми», надали свої доповнення та зауваження.

Детально ознайомитись з проектом Програми можна за посиланнями:


https://eco.dn.gov.ua/ua/prozora-vlada/konsultaciyi-z-gromadskistyu?v=5dea905d803ed&fbclid=IwAR0XN3Ygj660t8rFtbDBikCuR2BNlqEU51Mz32zGQob3aBT3JSA6HAR2_3w

http://ecology.donoda.gov.ua/informacijne-povidomlennya-pro-provedennya-elektronno%d1%97-konsultaci%d1%97-z-gromadskistyu-6/?fbclid=IwAR17KLKVQmFKUtxXdbPAHCoF0jspAn1JEsJpPLRnNDo8VsaSyUvmrHrLnik