РЛП «Краматорський» взяв участь у Першому міському дитячому екологічному форумі

13 липня в Краматорську пройшов Перший міський дитячий екологічний форум. Захід започаткований місцевою філією Українського реєстрового козацтва за підтримки Управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради та благодійного фонду «Карітас Краматорськ» з метою популяризації серед дітей та підлітків ідей відповідального ставлення до довкілля та розвитку гармонійної взаємодії людини та природи.

Під час заходу познайомили учасників з цілями, задачами та значенням Парку для збереження, захисту і відновлення дикої природи у межах промислового міста, розповіли про тваринний та рослинний світ нашого краю. Також розповсюдили серед представників організаторів та учасників заходу плакати, які інформують про терміни розкладання сміття та закликають не смітити на природі. Поліграфію передав Парку міський активіст Олександр Іванов в рамках втілення програми «Чисті парки» від проекту «Активні громадяни», який був підтриманий Британською радою.

Маємо надію, що подібні заходи стануть доброю традицією у нашому місті. Дякуємо організаторам Форуму за запрошення та нашим друзям за цікаво і змістовно проведений час.